RACING

Alles voor de professionele racer of hobby driver  

Met Amaze Group duwt u het gaspedaal stevig in. Van FIA race overalls, over Stilo helmen, tot Stand 21 raceschoenen: dankzij onze kwalitatieve race-uitrustingen kruipt u veilig en vol vertrouwen achter het stuur. Het aanbod van Amaze Racing bulkt van de topproducten en bundelt baanbrekende merken, die innovatie hoog in het vaandel dragen. Navigeer doorheen ons assortiment, selecteer uit het standaardgamma of laat uw raceoutfit personaliseren met bedrukking en borduring.

Alles voor de uitrusting van uw raceteam  

Uw raceteam is gefocust op teamwork en topprestaties. Dan mogen professionele materialen niet ontbreken in de pit! Amaze Group is graag uw copiloot en voorziet uw crew van topmaterialen. CASELINER flights cases, Winmax remblokken, tankoplossingen, teamkledij … Enkel het beste is goed genoeg! Daarom vindt u bij ons uitsluitend sterke merken met een onberispelijke reputatie. Wij maken er onze missie van om de grenzen van uw race-uitrusting continu te verleggen.

Alles voor een topservice van onze klanten  

Amaze Group is uw allround partner, met verregaande expertise in racing gecombineerd met een klantgerichte service. Uw overalls bedrukken, car wrapping en/of signing borden laten maken? Logistieke ondersteuning voor, tijdens en na de race? U vraagt, wij stappen mee in het circuit en brengen uw team op kruissnelheid. Met Amaze Racing zijn we al jaren dé vaste leverancier van heel wat raceteams van België tot Dubai, van Monaco tot de Verenigde Staten.

“Als professioneel race- en rallypiloot ben ik al jaren actief op het racecircuit. Daardoor weet ik perfect wat racing teams nodig hebben. Wij zorgen en ontzorgen tot op het circuit, want tijdens belangrijke races en rally’s zijn wij altijd aanwezig met reservemateriaal.”

Steve Vanbellingen, founder Amaze Group


Amaze Group is exclusief importeur voor Stand21 & Caseliner in de Benelux en voor Stilo in België en Luxemburg.  


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x