Stand 21 & Stilo autosport helmen

Racehelmen voor autosport

De racehelm maakt integraal deel uit van een professionele outfit voor autosport. Voor een optimaal comfort en de noodzakelijke bescherming is de perfecte pasvorm van een racehelm cruciaal. Vertrouw hiervoor op de ervaring en expertise van Amaze Group. Wij bundelen een waaier aan racehelmen van toonaangevende merken, die streng toezien op alle kwaliteitseisen. Onze superieure racehelmen met sterke buitenschaal plaatsen de veiligheid van uw racepiloten steeds voorop. Kies uit onze standaardmodellen of laat uw racehelm bedrukken voor extra cachet.

Meer info en prijzen in onze catalogi.

autosport helmen stand21

Stand 21 helmen kopen

De Stand 21 helmen zijn het resultaat van jarenlang onderzoek. Dat vertaalt zich in kwalitatieve racehelmen, geproduceerd uit hoogwaardige materialen. Een buitenlaag in koolstof, inwendig schokabsorberend polypropyleen, een wasbare en brandvertragende vulling … De Stand 21 helmen hebben het allemaal! Elk model beantwoordt moeiteloos aan de SA of FIA8860 certificatie. Bij Amaze Group klopt u aan voor een professionele racehelm die wij voor u personaliseren in de kleuren van uw keuze.

autosport helmen stilo

Stilo helmen kopen

De Stilo helmen komen tegemoet aan alle eisen van ervaren race- en rallyrijders. De racehelmen zijn licht maar ijzersterk, volgen de essentiële normen en verhogen de veiligheid van de piloot. Amaze Group beschikt over een breed gamma aan Stilo helmen. Uw racehelmen bedrukken en personaliseren? Wij ontwerpen met plezier een uniek design. Alle Stilo racehemen zijn bovendien leverbaar met tal van accessoires: van verbindingskabels, tot zonnestrips.

Meer informatie over deze autosport helmen?


 Neem contact ophelm Stand21 Stilo autosportStand 21 Racewear Official
Stilo Official

Stand 21 & Stilo autosport helmen
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x