TOTIM® Kit Foam Racing Seat

Uw optimale Racing Seat

Amaze Group samen met TOTIM® Racing Kit Foam Racing Seat biedt de bestuurder een individuele zitoplossing voor de optimale racepositie die resulteert in betere prestaties en meer veiligheid voor de bestuurder. Het is een volledig gesloten zitting van polyurethaanschuim bedekt met zwart microvezelpolyester (UNI ISO 3795:1992 gemiddelde brandsnelheid 0 mm/min).

De schuimrubberen zitting vormt zich rond de bestuurder. Bouwtijd = 15 minuten. Tijd voor snijden en gebruik = 1 uur

Past in een uitgebreide reeks autosport kampioenschappen waaronder F1, F2, F3, LMP3-4, BTCC, F4, Nascar, FIA Masters, Radical, Caterham, GP2, GP3, WTCC, GT, WRC, Indycar en Prototypes zoals LMP.

Om een stoel te maken, plaatst u gewoon het zitkussen in de cockpit of zetel na het activeren van het schuim. Zet de coureur in zijn stoel en vorm de vorm naar zijn behoeften, comfort en ondersteuning.

Kies de grootte van het zitkussen op basis van de hoeveelheid ruimte tussen de stoel en de coureur. Hoe beter de bestaande stoel bij de coureur past, hoe kleiner het kussen dat u nodig hebt. Voor de beste resultaten raden we aan een te groot kussen te gebruiken in plaats van een te klein. Overtollig materiaal aan de randen kan worden afgesneden om de noodzakelijke vorm voor de coureur te verkrijgen.

Amaze Group is exclusief importeur voor TOTIM® Kit Foam Racing Seat.  

Wilt u uw individuele zitoplossing?

Zie hoe de Racing Seat vorm krijgt
TOTIM® Kit Foam Racing Seat Autosport Motor Racing

TOTIM® Kit Foam Racing Seat

Printable PDF flyer

TOTIM® Kit Foam Racing Seat
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x