Personalisatie technieken

Ervaren partner gezocht om uw kledij te bedrukken? Bij Amaze Group selecteert u uit een ruime stock. Vervolgens zetten wij alles in werking om uw kledij te personaliseren. Daarvoor kan u rekenen op onze eigen grafische dienst. Maar ook in maatwerk scoren we hoog! We denken, doen en drukken tot het goed zit. Samen bepalen we de juiste stoffen, waar we nauwgezet bedrukking op aanbrengen. Vervolgens toveren we het textiel om tot bedrukte kledij, op maat van uw onderneming. Onze prijzen gelden bij aanlevering van correcte bestanden voor personalisatie. 

Aanleverspecificaties

Logo’s
Voor bedrukkingen (kleding / gadgets) en gravures hebben we een vectorbestand nodig (.eps, .ai, .pdf) van uw logo. Het voordeel van dit formaat is dat bestanden eindeloos verkleind en vergroot kunnen worden zonder verlies van kwaliteit. Als u geen vectorbestand heeft kunt u contact opnemen met uw drukker, designer of reclamebureau. Zij kunnen u waarschijnlijk aan een vectorbestand van uw logo helpen. Eventueel kan onze grafist u hierbij helpen. Afhankelijk van uw bestand kan hij dit (tegen een meerprijs) omzetten naar een vectorbestand.

Voor borduringen vragen wij een JPG bestand van uw logo of tekening.

   
Kleuren
Om een logo te kunnen weergeven in de juiste kleur dient u de kleurinformatie aan te leveren in PMS (Pantone Matching System) Coated © vb. PMS485C.

Sommige personalisaties gebeuren a.d.h.v. quadri of full color druk (volgens CMYK waarden van uw logo).

   
Teksten
Teksten dienen aangeleverd te worden naar lettercontouren (outlines), zodat de lettertypes niet meegeleverd hoeven te worden. Als een tekst niet is omgezet naar lettercontouren, dient het lettertype bijgevoegd te worden.

Contacteer ons

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x